This is your default message which you can use to announce a sale or discount.
Markishuset Stockholm - Eden Garden parasoller

Vi välkomnar Eden Garden parasoller

Innan vi lär dig mer om vår omfattande samling av Patio Parasoller, låt oss bekanta dig med den passion som har åtföljt vart och ett av våra produkter sedan 1985. Eden Garden är ett projekt som skapats för att erbjuda en perfekt kombination av innovativa och raffinerade former, sofistikerade och kvalitetsmaterial och utförande samt användbarhet. Vårt brett utbud av modeller är utformade för att anpassa sig till de individuella egenskaperna hos varje utrymme och skydda mot sol och regn, samtidigt som de kompletterar och förbättrar dem.

Andra nyheter

Upplev Din Semester Hemma I År

Upplev Din Semester Hemma I År

Markishuset erbjuder 20 000:- rabatt på alla pergolas som överstiger 100 000:- eller 10 000:- i rabatt för alla pergolamarkiser. Kontakta oss redan idag!

Nyhet: Solamagic

Nyhet: Solamagic

Solamagic - Nu i sortimentet! Behaglig infravärme till uteplatser med Solamagic. Ett bra alternativ för dig som behöver en snabb uppvärmning till din uteplats. Fördelar: låg energiförbrukning & enkel montering. Se våra videoklipp för mer info. Vi på Markishuset...

Nyfan Pergola till Sverige

Nyfan Pergola till Sverige

Pergola NYFAN är ett rörligt taksystem som består av aluminium och PVC-tyg för utomhusskydd. Den perfekta och stilrent terasstak.
Det tål sol, vind, regn och delvis snö. Korrekt installerad och med rätt lutning kan det stå mot vindkrafter upp till 11 Beauforts.

Markishuset fyller 50 år

Markishuset fyller 50 år

NJUT AV HÖSTLJUSET MED EN MOTORISERAD MARKIS.
Just nu får du motor på köpet till utvalda terrassmarkiser.

Share This