Inomhusprodukter

Våra inomhusprodukter är framtagna för att var snygga, enkla att använda och montera med också främst för att stänga ute ljus och värme!

Markishuset Stockholm - Lamellgardiner

Lamellgardiner

Denna tidlösa, stiliga och flexibla lamellgardin passar utmärkt till stora fönsterglaspartier. En vertikalt hängande lamellgardin ger en funktionell skydd mot ljus och det kan även användas som rumsavdelare.

Markishuset Stockholm - Rullgardiner

Rullgardiner

Ett dekorativt solskydd i ett stort utbud av tilltalande tyger – med allt från fördunklande till helt mörkläggande egenskaper. Valet av material, vävteknik, färg och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset.

Markishuset Stockholm - Plisségardiner

Duette och plisségardiner

En elegant gardin med enkel plisséväv eller smart klimatval med dubbel cellväv. Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Cellväven Duette® har isolerande egenskaper som kan spara energi både sommar och vinter. Som tillval finns flamskyddande eller reflekterande väv

 

Markishuset Stockholm - Persienner

Persienner

Markishuset i Stockholm erbjuder en rad spännande varianter av aluminiumpersienner. Perfekta, stillfulla och passar alla rum.

Markishuset Stockholm - Myggnät

Myggnät

NYHET!
Våra myggnät är gjorda av aluminium och levereras måttanpassade i olika färger till både fönster och dörrar. Myggnäten passar till alla fönster och dörrar. Myggnätet är enkelt att montera, snygga och smidiga och framförallt kostnadseffektiva.

Markishuset Stockholm - Övriga tillbehör

Övriga tillbehör

Med fjärrkontroller, sensorer och värmare som komplement till våra markislösningar täcker du alla dina behov i form av uteplats, sol- och vindskydd.

Gratis hembesök och offert

Vi på Markishuset gör gratis hembesök och ger dig en offert på dina behov.

Vi räknar alltid utefter varje kunds specifika behov och mått.

Kontakta oss redan idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Våra inomhusprodukter

Våra inomhusprodukter är både snygga, smarta och funktionella mot både insyn och solstrålar.