Pergolamarkis

En pergola är ett praktiskt och snyggt tak som ger en uteplats som är mer ombonad. Samtidigt som du får ett skydd mot sommarens varmaste dagar så får du även ett trevligt uterum. Med en pergola förlänger du sommarhalvåret ännu lite mera!

Skapa en skuggig och elegant utomhusmiljö med pergolamarkis

Vår pergolamarkis är den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil för att förbättra din utomhusupplevelse. Med dess moderna design och mångsidighet erbjuder vår pergolamarkis en elegant lösning för att skapa skugga och skydd mot solen i din trädgård, på din terrass eller uteservering.

Den justerbara markisen ger dig full kontroll över ljusinsläppet och ger dig möjlighet att skapa en behaglig atmosfär vid alla tillfällen. Vår pergolamarkis är tillverkad av högkvalitativt och väderbeständigt material för att säkerställa långvarig användning och minimalt underhåll. Ge din utomhusmiljö en touch av elegans och komfort med vår pergolamarkis idag.

Pergola med lameller – Skuggig oas i stil

Vår pergola med lameller är den perfekta lösningen för att skapa en mångsidig och elegant utomhusmiljö i din trädgård eller på din terrass. Med justerbara lameller kan du enkelt kontrollera mängden solljus och skugga efter dina behov, vilket ger dig möjligheten att njuta av utomhuslivet året runt.

Vår pergola är tillverkad av högkvalitativt material som är hållbart och väderbeständigt, vilket garanterar långvarig användning och minimalt underhåll. Oavsett om du vill skapa en avslappnad loungeplats, en mysig uteservering eller en elegant utomhusyta för underhållning, så är vår pergola med lameller den perfekta lösningen för att förvandla din utomhusmiljö till en oas av komfort och stil.

Boka kostnadsfritt platsbesök

Vi på Markishuset gör kostnadsfria platsbesök
för att kunna ta fram en offert efter möjligheter, behov och önskemål.

Vi räknar alltid utifrån varje kunds specifika behov och mått.

Pergolamarkis olika modeller

Pergola Cedrus

Pergola Cedrus

Pergola Cedrus är ett Pergolasystem med PVC duk som viks för utomhustäckning. Dess design ger skydd från solens strålar, skyddar systemet mot regn och vind och delvis även snö. Särskild polerade plastsegel gör att regnvattnet rinner av utan stop.

Pergolan är idealisk för öppna platser (hotell, restauranger, tagträdgårdar, loft etc) då det ger ett perfekt skydd i alla väder. Tyget som används är blackout PVC, obrännbart (klass 2) men en inre film som stöter bort hög värme och sol.

Pergola Arch, optimal lösning för att skugga verandor och altaner så som uteserveringar.

Pergola Arch

Arch, optimal lösning för att skugga verandor och altaner så som uteserveringar. Den välvda konstruktionen gör att Pergola Arch lämpar sig för radiella applikationer och stora projektioner.

Lamelltak pergola med steglöst tiltade lameller

Lamelltak pergola

Lamelltak pergola är ett system med steglöst tiltande lameller som helt går att dra tillbaka, exklusivt designad av Metaform SA. Konstruktionen är robust och gjord i aluminiumlegering av högsta kvalitet och estetik, med hjälp av 25×3 aluminiumpaneler med isoleringsförmåga.

De kontrollerade rörelse mörkarna ger utrymmet både ventilation och skuggning, skydd mot dåligt väder och även snöfall.

Pergola Cedrus Diamond

Pergola Cedrus Diamond en ny robust pergola. Konstruktionen är förstärkt och med en förbättrad estetik när det krävs maximal täckning på utrymmen utomhus. Konstruktionen har en robust kvalité, funktion, estetik och säkerhet. Det är ett hållbart skydd med certifierad resistens mot vindar, solen och regnet.

Pergola Cedrus Diamond en ny robust pergola för uteservering.
Pergola Cedrus Diamond installerad på Ulla Winbladh

Pergolamarkiser vi har skapat åt kunder i Stockholm

Här ser du ett urval av alla pergolamarkiser som vi har installerat åt kunder i och runt Stockholm.

Restaurang Ulla Winbladh

Här ser ni flera restaurangbesökare som avnjuter en god måltid på Wärdshuset Ulla Winbladh. Restaurangen serverar klassiska svenska maträtter i fin miljö på Kungliga Djurgården i Stockholm. Tack vare våra fina pergolamarkiser får besökarna en chans att undslippa solens stekande hetta och njuta av en lugn stund i skuggan. Markisernas vita färg kompletterar även restaurangen mycket väl, och skapar ett fridfullt, stilrent och klassiskt intryck.

Pergola Cedrus Diamond installerad på Ulla Winbladh
Pergola Cedrus Diamond installerad på Ulla Winbladh

McDonalds Norrtälje

Vi ordnade en snygg pergolamarkis åt McDonalds i Norrtälje. Markisen är utformad som ett lamelltak där restaurangen själva kan välja att fälla ut eller dra in markisen. Detta ger restaurangen möjlighet att bestämma om markisen ska vara utfälld eller inte beroende på vilket väder det är utomhus. Pergolamarkisens konstruktion är mycket robust eftersom lamellerna är gjorda av aluminiumpaneler med god kvalitet. Vi är mycket nöjda med resultatet som även matchar restaurangens stil perfekt. Nu kan restaurangbesökare avnjuta goda hamburgare oavsett väderlag.

Lamelltak pergola McDonalds

Uteservering med pergolamarkis

Här syns bilder från vårt arbete med restaurang East i Stockholm där vi ordnade en inglasad uteservering med en snygg pergolamarkis. Nu kan restaurangens gäster njuta av en god måltid eller drink alldeles oavsett väder. Den vackra pergolamarkisen är enkel att fälla ut om regnet börjar falla! Den inglasade uteserveringen rymmer upp till 80 sittplatser och är cirka 50 kvadratmeter stor. Uteserveringen är gjord i en modern och attraktiv design i linje med restaurangens utformning.

Utsida Inglasning restaurang East Stockholm
Insida inglasning restaurang East Stockholm

Markiser av hög kvalité

Markiser av hög kvalité som är anpassade i färg och form efter dina behov. Vi har många olika modeller av markiser att välja på. Hundratals marskisvävar och olika material på stommarna. Designa din egen markis utifrån din stil och önskan.