Plisségardiner

Markishuset Stockholm - Duette® och plisségardiner

Duette®

En elegant gardin med enkel plisséväv eller smart klimatval med dubbel cellväv

Ladda ner PDF

Plisségardiner Luxaflex®

Unika uttryck för en personlig stil.

Ladda ner PDF

Gratis hembesök och offert

Vi på Markishuset gör gratis hembesök och ger dig en offert på dina behov.

Vi räknar alltid utefter varje kunds specifika behov och mått.

Kontakta oss redan idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Våra inomhusprodukter

Våra inomhusprodukter är både snygga, smarta och funktionella mot både insyn och solstrålar.

Våra inomhusprodukter

Vi anpassar plisségardiner i Stockholm till alla era fönster!

Vi tittar tillsammans vilken typ av plisségardin som är lämplig just för era fönster. Välj mellan en rad olika typer och former. Rektangulära, halvrunda, trekantiga eller tapets-formade gardiner. Finns även för montage i tak.

Våra plisségardiner levereras tillverkade enligt era exakta mått och anvisningar. De är inte för långa, för brdea eller kräver något extraarbete vid monterningen. Monteringen är enkel och ni kan med lätthet sköta den själva, eller anlita oss för att få hjälp.

Med våra plisségardiner får högkvalitets tyger för ett så hållbart och snyggt resultat som möjligt. Våra tyger kan vara släta, utan mönster, mönstrade med tryckt motiv i olika färger, detta ger möjlighet att skapa något unikt för varje rum.

Det finns två olika typer av Plisségardiner, en standard plissé med ”enkelt tyg” som ger ett lite lägre pris eller en s.k. dubbel-plissé (denna typ kallas även för duetter) där tyget är dubbelformat. Detta ger minder värmeinsläpp samt att man inte ser hål i tyget för uppdragslinor, som annars är vanligt i plisségardiner.

Till våra plisségardiner kan du välja mellan en rad olika reglagetyper där bland annat plissétyg kan höjas/sänkas med hjälp av reglagesnören, som på en vanlig persienn. Eller så kan du reglera med handen genom att ta tag i listerna och dra upp och ner, så stannar plisségardinen där du önskar.

Vi levererar självklart även motoriserade plisségardiner där vi sätter en motor i den övre listen som du sedan enkelt styr med en fjärrkontroll eller via kabelstyrning som möjliggör anslutning till ett större system på företaget eller till det ”smarta hemmet”.

Plisségardiner, plissépersienner används mer och mer, vilket inte är konstigt då de kombinerar fördelarna från de klassiska rullgardinerna och persienner. Detta är den senaste lösningen från fönstertillverkare. Plisségardiner täcker fönster från botten, till mitten eller hela vägen – valet är ditt, du ställer deras exakta placering helt själv. Detta ger stora fördelar då du själv ställer in hur mycket insyn eller solljus du önskar får in i rummet.

De största fördelarna med plissegardiner:

  • Bekväm och enkel användning/drift.
  • Du kan ställa in gardinen på ett sätt som ökar inomhuskomforten.
  • Ger ett naturligt ljus.
  • Förhindrar att interiören överhettas.
  • Förhindrar glipor som släpper in ljus utifrån.
  • Mångsidiga tack vare det stora urvalet av förger, mönster, tjocklek – matcha
  • Din plisségardin med resten av din interiör.
  • Plisségardiner kan användas i alla rum – sovrum, barnrum, vardagsrum och speciellt i kök och matsalar.