Korgmarkiser – inramning och branding

Beställ och anpassa korgmarkiser till ditt företag. Markishuset har tillverkat och installerat markiser i Stockholm sedan 1968. Vi har över 100 olika färger och mönster att välja på, för att skapa en markis som passar din verksamhet. Tillsammans med ditt företagsnamn blir korgmarkisen ett unikt solskydd och reklamskylt. Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök, för att tillsammans ta fram en korgmarkis som passar både verksamheten och omgivningen.

Korgmarkisen är det perfekta valet för dig som har ett specialformat fönster och vill skapa dig ett skydd mot solen. En korgmarkis specialtillverkas till ditt fönster och kan ge en helt unik kombination av färger (det finns 100-tals färger och mönster att välja mellan). Korgmarkisens klassiska form med täta sidor ger ett effektivt skydd mot både värme och sol. Korgmarkiser har högre stabilitet än vanliga markiser oavsett om du väljer en korg av fast eller fällbar modell. Korgmarkisen är även ett perfekt utrymme för reklam.

Läs vår produktbeskrivning (PDF)

Våra olika modeller av korgmarkiser

Markishuset Stockholm - Korgmarkis Sienna

Korgmarkis Sienna

En kraftig och flexibel korgmarkis som passar till en mängd byggnader såsom restauranger, butiker, hotell och kontor. Den vackra bågformen ger fasaden ett levande och lyxigt formspråk. Genom att trycka text eller logotyp på denna typ av elegant markis förvandlas den till en ideal reklamplats.

Sienna går att få både som uppdragbar och fast markis och vid uppdragbar modell sker manövrering med lina eller motor.

Markishuset Stockholm - Korgmarkis Arista

Korgmarkis Arista

En korgmarkis med samma egenskaper och möjligheter som Sienna. Skillnaden ligger i andra hörnradier. Arista går att få som uppdragbar eller fast markis. Denna möjlighet leder till en korgmarkis som är individuellt funktionsanpassad i form och mått. Väljer du Arista som uppdragbar modell sker manövrering med lina eller motor.

Boka kostnadsfritt platsbesök

Vi på Markishuset gör kostnadsfria platsbesök
för att kunna ta fram en offert efter möjligheter, behov och önskemål.

Vi räknar alltid utifrån varje kunds specifika behov och mått.

Referenser på korgmarkiser i Stockholm

Några av de korgmarkiser som vi tillverkat och monterat runt om i Stockholm för kiosker, restauranger, nattklubbar och privata hem.

Kiosk i Stockholm

Här är ett exempel på en korgmarkis “Sienna” som vi har levererat i Stockholmsområdet. I detta fall blev det två snygga korgmarkiser i rött med “Aftonbladet” på sig. Tack vare sin färg och sitt tryck syns markisen tydligt för förbipasserande. Markiserna är även speciellt framtagna för att passa byggnadens fönster och fönstervalv. Vi är mycket nöjda med slutresultatet som lockar många kunder till kiosken.

Korgmarkis på kiosk i Stockholm

Stockholm Wine Bar

Här ser ni bilder från några av korgmarkiserna vi tog fram åt Stockholm Wine Bar. Korgmarkisen på bilden är av modellen “Arista” som är vackert rund och i det här fallet anpassad efter byggnadens fönstervalv. Att installera en korgmarkis gör att din verksamhet anpassas till byggnaden på ett självklart sätt. Här passar Stockholm Wine Bar in väl i byggnaden. Slutresultatet blev en professionell och stilren utsida som lockar många kunder.

Referens korgmarkis för Stockholm Wine Bar

Kolingen Night Club

Ni kan även se den snygga korgmarkisen vi tog fram åt nattklubben Kolingen. Markisen ramar snyggt in klubbens ingång och ger ett varmt välkomnande till glada besökare. Markisen är av modellen “Arista” som i detta fall är speciellt anpassad efter entréns bredd. Att trycka verksamhetens namn på en markis förtydligar för gästerna vart ni håller hus och vart ingången är. Att investera i en korgmarkis är även ett utmärkt sätt att visa upp sig och göra lite reklam samtidigt som man ger verksamhetens utsida ett lyft.

Referens korgmarkis Artista på Kolingen Night Club, Stockholm

Markiser av hög kvalité

Markiser av hög kvalité som är anpassade i färg och form efter dina behov. Vi har många olika modeller av markiser att välja på. Hundratals marskisvävar och olika material på stommarna. Designa din egen markis utifrån din stil och önskan.