Inglasning

Markishuset i Stockholm erbjuder olika lösningar inom inglasning av uteplats både för privatpersoner och företag.

 

Inglasning och vindskydd för uteservering

Du som café- eller restaurangägare i Stockholm kan göra din uteservering till en oas i storstaden genom att tillhandahålla väderskydd för dina gäster. Våra glasräcken finns som både fasta och höjbara för att kunna anpassas efter behov och väder. Boka ett kostnadsfritt platsbesök så tar vi fram en komplett lösning med både markis och inglasning som passar din uteservering.

Restauranger och caféer som kan erbjuda god komfort på sin uteservering så att gästerna slipper problem med blåst, stekande sol eller ruskväder har goda möjligheter att öka sin omsättning. 

Se även våra restaurangmarkiser och värmare för att skapa en uteservering som kan användas under en länge säsong.

Inglasad uteservering med pergolamarkis i Stockholm

Restaurang East i centrala Stockholm fick sig ett lyft tack vare en vackert inglasad uteservering med pergolamarkis. Den inglasade påbyggnaden gjordes i linje med restaurangens stil och ger restaurangen ett modernt och exklusivt intryck. Förutom att se snygg ut skapar den inglasade uteserveringen en privat oas där stadens buller avskärmas något. Nu kan restaurangen erbjuda sina gäster fler platser samtidigt som besökare får chansen att njuta av Stureplans stadspuls oavsett väder.

Till det här projektet ordnade vi en “Skyfree” pergola med lameller och Verlass Guillotine fönster. Själva uteserveringen är 13 x 4 meter, cirka 50 kvadratmeter stor och rymmer omkring 70-80 sittplatser. Vi på Markishuset är mycket stolta över resultatet och gläder oss åt att kunden blivit så nöjd. Att bygga till en inglasning till uteserveringen är ett smart sätt att bygga ut verksamheten på. Nu kan serveringen fortsätta oavsett väder. Vid regn och rusk är det ju bara att fälla ut pergolan!

Inspiration och referenser på inglasningar uteservering

Höj och sänkbart glasräcke för markplan

Vill du öka chanserna för fler dagar och kvällar utomhus? Med ClickitUp® skapar du möjlighet för en vindstilla oas på din altan eller uteplats. ClickitUp® ger dig en snygg och stilren uteplats.

ClickitUp® – höj och sänkbart glasräcke – Glasräcket finns som rak sektion med maxbredd 1800 mm. Går att beställa i standardmått eller måttanpassad bredd. Dörrsektion finns i måtten 1000 mm och 1100 mm.

Du kan också välja att kombinera ClickitUp® med CiU®Fixed, det vi kallar fast glasräcke. Båda finns med dörrfunktion. En sektion levereras komplett med markfäste och topplock.

Ett premium glasräcke

Det nedre fasta glaset är 8 mm härdat och den övre rörliga delen består av 6 mm härdat glas. I nedsänkt läge är glasräcket 1100 mm högt. Det rörliga glaset är 800 mm vilket ger räcket en totalhöjd på 1900 mm i upphöjt läge.

Aluminiumprofilerna är som standard naturanodiserade. Mot ett kostnadstillägg kan man få profilerna i svartanodiserat.

ClickitUp® är anpassat för ytor där utfallsrisk ej förekommer.

Du hittar mer information och inspiration i våra produktbroschyrer (PDF)

Broschyr-ClickitUp-2019

 

Glasräcke runt uteplatsen/altanen

Har du lyxen att ha en altan eller uteplats med fantastisk utsikt? Då kan vi erbjuda glasräcken som skyddar utan att förstöra vyn. Välj mellan fasta räcken eller räcken som kan höjas för att motverka blåst än mer. 

Boka kostnadsfritt platsbesök

Vi på Markishuset gör kostnadsfria platsbesök
för att kunna ta fram en offert efter möjligheter, behov och önskemål.

Vi räknar alltid utifrån varje kunds specifika behov och mått.

Våra utomhusprodukter

Våra utomhusprodukter är snygga, smarta och funktionella mot sol, värme och regn.