Restaurangmarkiser

Med en restaurangmarkis förlängs säsongen med uteservering.  Markisen skyddar mot sol, regn och även viss vind. Se våra olika modeller och boka kostnadsfritt platsbesök. Vi har markiser med vikarmar för fastsättning på fasad, zipmarkiser, fristående markiser och även uterum med pergolamarkis.

Vi har varit verksamma sedan 1968 med både tillverkning och montage av markiser och solskyddslösningar. Vi är diplomerade installatörer av utvändigt solskydd från Svenska Solskyddsförbundet.

Läs vår produktbeskrivning (PDF)

Markis för uteservering, restaurang och café

Vi har flera modeller av markis som kan anpassas utifrån önskad storlek och färg för att passa din verksamhet. Boka ett kostnadsfritt platsbesök så tar vi tillsammans fram en markis som uppfyller dina krav och behov för att göra din uteservering till en plats som dina besökare trivs att vara på.

Boka kostnadsfritt platsbesök

Vi på Markishuset gör kostnadsfria platsbesök
för att kunna ta fram en offert efter möjligheter, behov och önskemål.

Vi räknar alltid utifrån varje kunds specifika behov och mått.

Våra bästsäljande markiser för restaurang och uteservering

Markishuset Stockholm - Restaurangmarkis RA10

Klassisk fasadmonterad markis RA10 till trottoarservering

RA10  pdf

En rejäl markis med vikarm och vårt alternativ för det lilla caféet eller restaurangen. Med denna markis kan man täcka 5,10 m utfall och seriekoppla den upp till 15 meter. 

Det är en kraftigare typ av markis med vikarmskonstruktion som manövreras med motor. Tack vare den robusta konstruktionen samt fallet på markisen tål den både regn och sol samt vind.

Markishuset Stockholm - Restaurangmarkis RA90

Maximera Ditt Utomhusutrymme Med Våra Dubbla Markiser Med Inglasning

Våra dubbla markiser med inglasning är den ultimata lösningen för att förvandla din utomhusmiljö till en bekväm och mångsidig plats som kan användas året runt.

Med en innovativ design som kombinerar markiser för skugga och inglasning för skydd mot väder och vind, ger våra dubbla markiser dig flexibiliteten att njuta av utomhuslivet oavsett väderförhållandena.

Den justerbara funktionen ger dig möjlighet att anpassa din utomhusmiljö efter dina behov, samtidigt som den ger en elegant och modern estetik till din terrass, trädgård eller uteservering.

Våra markiser är tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa långvarig användning och minimalt underhåll.

Skapa en funktionell och stilfull utomhusmiljö med våra dubbla markiser med inglasning och njut av komforten året runt

Markishuset Stockholm - Restaurangmarkis RA40

JUMBO markis

* Solskydd för stora ytor upp till 90m2

* Utfall upp till max 500cm

* Hög stabilitet och flexibel konsoluppdelning tack vare det fyrkantiga bärröret

* Duken hålls kontinuerligt hårt spänd tack vare teleskoparmteknik

* Förbättrat förhållande mellan bredd och utfall

STOBAG_JUMBO-S2160-2_SV_259907

 

Övriga restaurangmarkiser

Markishuset Stockholm - Restaurangmarkis RA65/RA62

Pergolino

Pergola & Paviljonger
Det flexibla och smala altansolskyddet för friskluftälskare oavsett om det är sol eller regn

STOBAG_Flyer_PERGOLINO-P3600_SV_262376

 

Markishuset Stockholm - Restaurangmarkis Pergola Nyfan

Daphne Pergola

Dubbel Pergola med stolpar bara i mitten
Daphne består huvudsaklingen av en speciell stödkonstruktion strukturerad ovanpå stålstolpar.
Denna monteras på den centrala ryggraden med hjälp av speciella stödstag
Markishuset Stockholm - Restaurangmarkis RA80

Zipmarkis RA80

RA80 är en zipmarkis som med sina ben gör att den fungerar direkt som altanmarkis och ett trevligt väderskydd. Denna ”altan”-zip bidrar till en trevlig miljö på villans uteplats. Tack vare elektromagnetism skapas en fantastisk dukspänning. Passar för restauranger, hotell och privata hem. Den stora fördelen med denna produkt är dess smäckra byggmått (kassett) och den riktigt bra dukspänningen..

Referenser på restaurangmarkiser i Stockholmsområdet

Restaurang Ricordi

Åt restaurang Ricordi i Kungsträdgården skapade vi en blå-vit randig markis som skyddar gäster mot både sol och regn. Markisens design är mycket väl uttänkt för att kunna gå i linje med restaurangens utformning. Ränderna på markisen har exempelvis samma bredd som de ränder som syns på yttertaket och markisens färger matchar stolarna på uteserveringen. Med sin fina nya restaurangmarkis ger restaurangen även ett välkomnande intryck till förbipasserande. Markiserna erbjuder besökarna både skugga när solen står som högst på himlen, och skydd mot regn när det är busväder. 

Restaurangmarkis installerad Restaurang Ricordi i Stockholm
Restaurangmarkis installerad Restaurang Ricordi i Stockholm

Thelins konditori

Vi utformade snygga restaurangmarkiser åt restaurang Thelins i Stockholm som skyddar glada besökare från sol, regn och vind. Markiserna blir som ett slags tak när de fälls ut på varsin sida av mittbalken. Markiserna är framtagna för att passa konditoriets designprofil i mörkare nyanser. Uteserveringen är även inglasad på gatusidan vilket tillsammans med våra markiser ger ett utmärkt skydd för regn och vattenstänk från bilar.

Snygga restaurangmarkiser åt restaurang Thelins i Stockholm
Snygga restaurangmarkiser åt restaurang Thelins i Stockholm

Pas d’Art bistro och café

Spännande restaurang Pas d’Art bistro & café i Stockholm fick nya, snygga markiser framtagna av oss. Eftersom restaurangen ligger i en hörnbyggnad skapades tre markiser i en vacker blå färg som är väl anpassade efter byggnadens form. Restaurangbesökare som vill ta sig en drink i skuggan och nyfikna förbipasserande som vill undslippa regnet dras till restaurangen. Vi på Markishuset är mycket nöjda med slutresultatet och vi är mycket glada att restaurangens uteservering fortsätter att locka hungriga gäster.

Eftersom restaurangen ligger i en hörnbyggnad skapades tre markiser i en vacker blå färg som är väl anpassade efter byggnadens form
Eftersom restaurangen ligger i en hörnbyggnad skapades tre markiser i en vacker blå färg som är väl anpassade efter byggnadens form

Boka kostnadsfritt platsbesök

Vi på Markishuset gör kostnadsfria platsbesök
för att kunna ta fram en offert efter möjligheter, behov och önskemål.

Vi räknar alltid utifrån varje kunds specifika behov och mått.

Markiser av hög kvalité

Markiser av hög kvalité som är anpassade i färg och form efter dina behov. Vi har många olika modeller av markiser att välja på. Hundratals marskisvävar och olika material på stommarna. Designa din egen markis utifrån din stil och önskan.