Markiser

Kliv in i den nya säsongen med stil och komfort! Lyft dina utomhusutrymmen med våra skräddarsydda markiser, noggrant utformade för att passa din unika smak och livsstil. Omfamna skönheten med anpassning när du väljer från en rad högkvalitativa tyger, färger , och design som sömlöst smälter in i din omgivning.

Slå värmen i elegans och skapa en oas av skugga som är skräddarsydd just för dig. Upplev den perfekta blandningen av funktionalitet och estetik med våra sakkunnigt utformade markiser – en skräddarsydd touch för att lyfta ditt utomhusliv. Missa inte möjligheten att förvandla ditt utrymme för den kommande säsongen.

Kontakta oss nu för en konsultation och låt oss skräddarsy den perfekta  markislösningen för dig! Experter på markiser och solskydd i Stockholm sedan 1968  – Diplomerad installatör – 5 års garanti.

företag solskydd
Restaurangmarkis Stockholm

Varför välja oss som leverantör av markis?

  • Över 100 markisvävar att välja på med olika mönster och färger.
  • Flera olika modeller av markiser.
  • Olika typer av manövrering av markiserna.
  • Korta leveranstider.
  • 5 års garanti på markis och 3 års garanti på montering.
  • Vi har tillverkat och monterat markiser i Stockholm sedan 1968.
  • Vi är diplomerade installatörer av utvändigt solskydd.
  • Boka kosnadsfritt platsbesök för framtagning av förslag och offert på markis.

Bästa markisföretag i Stockholm. Mycket bra jobb och väldigt trevligt samt hjälpsam personal. Jag rekommenderar varmt Markishuset.

- Nikolaos Athanasiou

Skötsel och rengöring av markiser 

Sköt om din markis en gång om året så håller den längre. Spendera lite extra tid när du tar fram den under våren eller plockar in den på hösten – det är värt det i slutändan. Vi har samlat våra tips för rengöring och skötsel av markiser i en guide.

Inspiration markiser

Markiser kommer i många olika utföranden och du kan designa ditt eget solskydd utifrån de val som finns. Här visar vi upp några av de markiser som vi tillverkat och installerat i Stockholm. Kanske känner du igen några av våra markiser från någon uteservering och promenad i vår vackra huvudstad.

Inspiration markiser uteserveringar Stockholm

Vilken markis är du intresserad av?

Klicka på bilderna för att se våra olika markiser under respektive modell. 

Fönsermarkiser - Markishuset Stockholm

Fönstermarkiser

Fönstermarkis skapar en behagligare inomhusmiljö samt skyddar dina möbler samtidigt som den ger fastigheten ett visuellt lyft.

Terassmarkiser - Markishuset Stockholm

Terrassmarkis

Terrassmarkisen skyddar mot den heta sommarsolen och fukten på kvällarna. Dämpar ljud och förlänger användandet av terrassen.

Sidomarkiser - Markishuset Stockholm

Sidomarkis

Sidomarkisen är konstruerad för att ge en utdragbar sidoavskärmning för att ge insynsskydd, vindskydd eller för att göra din uteplats mer ombonad.

Korgmarkiser - Markishuset Stockholm

Korgmarkis

Korgmarkis är ett perfekt val för dig som har ett fönster med lite ovanlig form, men ändå vill ha en tålig och snygg markis.

Restaurangmarkiser - Markishuset Stockholm

Restaurangmarkis

Med en restaurangmarkis förlänger ni säsongen avsevärt, denna generation uterum och markiser med öppningsbara tak och och restaurangmarkiser. Allt började som ett solskydd för länderna kring medelhavet, har nu kommit till oss, inte lika solsäkra Skandinavien, som väderskydd som tål det mesta.

Restaurang Pergola Ulla Winbladh - Markishuset Stockholm

Pergola

En pergola är ett praktiskt och snyggt tak som ger en uteplats som är mer ombonad. Samtidigt som du får ett skydd mot sommarens varmaste dagar så får du även ett trevligt uterum. Med en pergola förlänger du sommarhalvåret ännu lite mera!

Boka kostnadsfritt platsbesök

Vi på Markishuset gör kostnadsfria platsbesök
för att kunna ta fram en offert efter möjligheter, behov och önskemål.

Vi räknar alltid utifrån varje kunds specifika behov och mått.