När solen äntligen tittar fram efter en lång och kall vinter beger sig många ut för att ta vara på det fina vädret. Restauranger och caféer med uteservering har därför ett guldläge under våren och sommaren. En uteservering är förutom en stor tillgång något som ger människor chansen att avnjuta en god måltid i vackert väder. Däremot kan sommarens väder vara mycket nyckfullt. Ena stunden lyser solen behagligt och andra öser regnet plötsligt ner. Då kan en markis till uteserveringen vara en mycket användbar investering. Våra markiser för restaurang och café är framtagna för ett nordiskt klimat och ser till att gästerna kan njuta av uteserveringen i alla väder- både i starkt solsken och ösande regn.

Restaurang- och pergolamarkiser som håller måttet

Hos oss hittar du snygga restaurangmarkiser i olika modeller som enkelt kan anpassas efter din verksamhet. Markiserna skyddar gästerna från stark sol och gör uteserveringen till en svalkande fristad i sommarhettan. Vare sig du vill ha en markis monterad på fasaden eller en fristående markis har vi flera alternativ för dig. Vill du ha en lite robustare markis som blir som ett slags tak kan någon av våra pergolamarkiser passa dig. En pergolamarkis ger uteplatsen ett stabilt skydd mot sol och regn samtidigt som den ser representativ ut. Ett perfekt val för restauranger och caféer med ett orangeri eller en vinterträdgård som vill förlänga sommarsäsongen ytterligare. Med en markis kan din verksamhet enkelt anpassa sig efter väderlag, allt du behöver göra är att antingen fälla ut eller in markisen. Våra markiser i RA70 serien ger dig även möjligheten att installera integrerad belysning som gör uteserveringen lite extra mysig under kvällen.

Därför bör du investera i en markis till uteserveringen

Se till att gästerna kan njuta av en svalkande drink eller en god middag under en härlig sommarkväll på er uteservering. Förutom att skapa en behagligare utemiljö skapar våra markiser även mer plats för gäster på uteserveringen- oavsett väder. Under högsäsong är detta en investering som lönar sig mycket snabbt. Bara en enda sittplats kan under säsongen omsätta cirka 4000 kr per dag så med fler sittplatser kan du få en ordentlig omsättning. Våra markiser är robusta och tål ett nordiskt klimat vilket gör att de blir en hållbar framtidsinvestering för din verksamhet. Att köpa en restaurangmarkis är även en ordentlig investering i restaurangens utseende. Markishuset har möjlighet att ta fram markiser med mått och färg som går i linje med just er verksamhets utseende.  

Vill du ha mer inspiration? Här hittar du vår broschyr med olika markiser till uteserveringar. Låt dig inspireras av olika markismodeller och tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor om våra produkter. Markishuset gör även kostnadsfria platsbesök där vi tar fram en offert efter dina önskemål och behov. Vi på Markishuset önskar dig en alldeles underbar sommarsäsong som varar riktigt länge!